Du er her: AU Om AU  AU CEI Nyhed

Entreprenørskabsfag gav et ekstra kick til Appdictive

Tobias Alrøe og Jesper L. Rasmussen, begge 23 år, læser på 6. år på Kandidatuddannelsen IT Produktudvikling. De fulgte i foråret 2013 faget Science-based Innovation and Entrepreneurship, som Center for Entreprenørskab og Innovation på Aarhus Universitet udbyder.

25.09.2013 | Ole Frank Nielsen

Drengene fra Appdictive fik mulighed for at snakke om deres erfaring med entreprenørskabsfag og egen virksomhed, da Uddannelsesminister Morten Østergaard var på besøg i Studentervæksthus Aarhus.

De to studerende fortæller, at faget var med til styrke deres unge virksomhed i forhold til etablering og videreudvikling.

Jesper:

”Vi havde begge en interesse i at lære mere om entreprenørskab, og hvordan vi kunne bruge det faglige indhold til at tilgå vores konkrete projekter. Faget gav os blandt andet en række tværfaglige kompetencer, fordi vi kom til at arbejde tæt sammen med nanoteknologer og mikrobiologer. Vi fik derfor mange gode værktøjer til at komme videre med vores egne projekter.”

 

Jesper og Tobias i Studentervæksthus AarhusTobias fortsætter:

”Vi oplevede, at vi kunne bruge forelæserne aktivt, fordi de hjalp med at evaluere vores virksomhed og vores kundeprojekter. Og det har gavnet os meget.”

 

En virksomhed i Studentervæksthus Aarhus

Efter faget var slut, var det helt naturligt for de to unge iværksættere at søge optagelse i Studentervæksthus Aarhus med deres virksomhed Appdictive.

I Appdictive bruger de deres faglighed til at løse en række opgaver i forhold til især Android applikationer og forskelligt konsulentarbejde.

De arbejder i øjeblikket på en app ved navn InstaSurvey, som kan håndtere tilfredshedsundersøgelser – fx on site via en tablet på museer, messer eller andre steder med publikum. Appdictive har allerede flere kunder – fra Food Festival til Student Life Fair-messen på BSS.

 

Læs mere om vores fag og tilbud på eship.au.dk

 

Læs mere om Jesper og Tobias på appdictive.dk

Det Entreprenørielle Universitet
Henvendelse om denne sides indhold: 
Revideret 08.11.2016